Wist u dat naast dames ook veel heren een armband dragen?
Een armband kan als sieraad maar ook als teken of uiting gedragen worden.
Zo zijn er talloze verschillende armbanden.

Armbanden voor een gezonder leven

De magneet armbanden zijn er om meer balans en meer energie te krijgen maar helpt ook tegen bijvoorbeeld migraine of zelfs depressies dus ook pijn bestrijding is iets waarvoor je een magneet armband zou kunnen aan schaffen.

Leren armbanden

een leren armband is iets wat vaak gedragen wordt samen met een tegenstrijdige kleur bijvoorbeeld zilver of goud tegenover een zwarte of bruine armband.
Maar het meest belangrijke van de armband zelf is dat u deze zelf mooi vind!

Goud of zilveren armband

Vroeger was goud een status en werd deze echt wel in het zicht getoond! tegenwoordig is zilver of titanium ook erg in en is het eigenlijk net bij welke outfit of moment deze gedragen gaat worden, daarnaast kan er ook gekozen worden voor inleg van diamanten of briljanten.

Online of toch naar de juwelier

Het online aanschaffen van armbanden is geen taboe meer, ja oke voor de meest exotische smaak klik je niet even op ideal maar toch wordt er steeds makkelijker geshopt. de foto’s zijn duidelijk en de producten overzichtelijk…voordeel van kopen op afstand is dan wel de wet dat het eventueel weer terug kan maar daarmee raden we toch aan om even de voorwaarden te lezen. we snappen dat u niet voor 1500 euro besteld en 1400 terug stuurt maar geloof me het gebeurt!

Nikkel en allergie voor een armband

Het kan voorkomen dat u last krijgt van uitslag door uw armband, test hiervoor dus altijd als u overgaat op een dure aanschaf of vraag de winkel of de armband nikkel en allergie vrij is om verrassingen te voorkomen! daarnaast is het altijd verstand om na het douchen of zwemmen de polsen goed droog te maken om huid irritatie te voorkomen.